Website ontwikkeling, Google Adwords en SEO

We ontwerpen & bouwen jouw professionele website met focus op maximaal rendement voor jouw bedrijf en converteren jouw bezoekers in gekwalificeerde prospects & betalende klanten via effectieve marketing campagnes via onder meer Google Adwords.

Haal nu maximaal voordeel uit de digitale, mobiele revolutie met een website die jouw producten en diensten optimaal voorstelt & verkoopt, ongeacht locatie, tijdstip of toestel!

100% tevredenheidsgarantie

Wanneer je de grafische vormgeving van jouw project aan ons toevertrouwt, dan werken wij op een creatieve, professionele en klantgerichte manier grafische concepten uit tot je volledig tevreden bent met het resultaat. Indien onze grafische voorstellen jou niet volledig bevallen, dan zorgen we voor de nodige revisies en werken we nieuwe voorstellen uit tot je 100% tevreden bent met het resultaat.

Onze 100% tevredenheidsgarantie geldt eveneens voor de grafische vormgeving van jouw huisstijl, website, usb sticks en divers drukwerk zoals visitekaartjes, brochures, vouchers, flyers, verpakkingen en wenskaarten.

Offerte aanvragen

Inbegrepen bij ontwerp van mobiele website

Een responsieve website is een website ontwikkeld met de nieuwste web technologie die ervoor zorgt dat de inhoud van jouw webpagina’s zich optimaal aanpast aan het toestel dat jouw bezoeker gebruikt. De layout, beelden en lettergrootte zal er daarom anders uitzien op mobiele toestellen zoals een iPhone of iPad, dan op een standaard desktop pc die beschikt over een groter scherm.

Op deze manier krijgen jouw bezoekers jouw aanbod steeds op een optimale manier gepresenteerd zodat ze dit makkelijk kunnen bekijken en lezen.

Wat ontvang je van ons ?

  • 12 jaar Internet, design & marketing expertise
  • Een krachtige responsieve website op maat
  • WordPress of Drupal CMS beheersoftware
  • De nieuwste webtechnologieën
  • Maximale opportuniteiten bij Google
  • 30 dagen gratis ondersteuning na oplevering

100% compatibileit verzekerd op:

  • Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari en Opera web browsers
  • iPhone (iOS 7+), Android 4+ smartphones en Windows Phone 8
  • iPad, Android 4+ tablet pc’s en Microsoft Surface
  • Desktop pc’s & Apple Macintosh

Content Management Software (CMS)

We leveren jouw website uitgerust met een flexibel en eenvoudig te gebruiken Content Management beheersysteem (CMS), een softwarepakket dat u toelaat om de inhoud van jouw eigen website zelf bij te werken via elke Internet browser (Internet Explorer, Firefox, Google Chrome,…), vanop om het even welke plek ter wereld.

Dankzij deze beheersoftwarehoef je geen beroep te doen op webdesigners, webontwikkelaars of andere IT-specialisten om de inhoud van jouw website te updaten. Je hebt zelf de volledige controle over de inhoud en hebt vanaf elke computer, waar ook ter wereld, toegang tot jouw CMS. Zo kan je in alle eenvoud routinetaken uitvoeren, zoals het updaten van tekst op jouw webpagina’s, het toevoegen of aanpassen van afbeeldingen, en het toevoegen van pagina’s in verschillende talen.

Meerwaarde door maximale conversie & rendement

Wij ontwerpen en ontwikkelen hoogwaardige responsieve websites gefocust op conversie & maximaal rendement voor jouw organisatie.

Dankzij ons grondige werkwijze leveren we jou een professionele website die het vertrouwen van jouw bezoekers vergroot en jouw bedrijf helpt groeien door het hoogst mogelijke aantal bezoekers als nieuwe klant voor jouw bedrijf te winnen.

We betrekken je volledig tijdens alle stappen van het bouwen van jouw website, van het verzamelen van de nodige informatie ivm budgettering tot het testen, opleveren en onderhouden van jouw website. Op die manier kom je niet plots voor verrassingen te staan en krijg je precies de website die aan al jouw wensen en behoeften beantwoordt.

Grote resultaten met kleine advertenties

Adverteren via Google Adwords is de snelste en meest krachtige manier voor kleine ondernemingen om te groeien, de omzet te verhogen en de winst te maximaliseren.

Indien gewenst leiden we meer relevante bezoekers naar jouw website door middel van Google Adwords-advertentiecampagnes die geoptimaliseerd zijn om maximale omzet en winst te genereren voor jouw zaak.

Via Adwords kan je jouw producten & diensten zowel lokaal, nationaal als wereldwijd bekend maken aan miljoenen potentiële klanten.

Onze marketeers helpen je om jouw offline en online campagnes op elkaar af te stemmen.

Vraag hier jouw offerte aan of bel nu +32 (0)483 02 46 42
Ik ben geïnteresseerd in...
 Logo ontwerp Huisstijl ontwerp Brochure ontwerp Promotiemateriaal Geschenkartikelen Interactieve folders  Drukwerk Webdesign E-marketing Illustratie Verpakking Andere