Offerte aanvragen

Je kan jouw offerte eenvoudig aanvragen via het offerteformulier of via info@mediartes.be.
Gelieve kort enkele details te vermelden over jouw wensen en noden. We bezorgen jou vervolgens spoedig een offerte voor het grafisch ontwerpen en ontwikkelen van jouw logo, huisstijl, drukwerk, promotiemateriaal of digitale media.
  • Vragen over onze producten & diensten?

    Geef ons dan een seintje op het nummer 0483 02 46 42 of stuur jouw vraag per e-mail naar info@mediartes.be.

Vraag hier jouw offerte aan of bel nu +32 (0)483 02 46 42
Ik ben geïnteresseerd in...
 Logo ontwerp Huisstijl ontwerp Brochure ontwerp Promotiemateriaal Geschenkartikelen Interactieve folders  Drukwerk Webdesign E-marketing Illustratie Verpakking Andere

Onze klanten aan het woord

Enkele getuigenissen van klanten over hoe zij hun samenwerking met ons hebben ervaren.

Het Umicore Solar Team heeft net zoals een bedrijf een duidelijk herkenbaar gezicht nodig. Via een huisstijl die weerspiegeld wordt in al je publicaties moet je opvallen en tegelijk professioneel overkomen. Deze eis bracht ons tot een samenwerking met Mediartes. Creativiteit sluit bij hen professionaliteit niet uit.Aanvankelijk zocht Umicore Solar Team enkel naar een nieuwe website. Deze vraag werd beantwoord met groot enthousiasme. Dit leidde uiteindelijk tot een volledig nieuwe huisstijl met ontwerp van business cards, brochures, briefpapier, logo's en zelfs het ontwerpen van t-shirts. Een volledig totaalpakket.De samenwerking met Mediartes was steeds zeer aangenaam. De toewijding en inzet voor het project waren altijd voelbaar. Er werd geduldig tijd genomen voor samenwerking en feedbackmomenten. Dankzij Mediartes wordt het Umicore Solar Team nu in een oogopslag herkend. 
Business and Public Relations
Wij hebben bij Mediartes reeds enkele bestellingen gedaan waaronder muurstickers en canvassen.De open communicatie en dienstverlening zijn mij zeer goed bevallen. Je kan eender welk project of idee voorleggen waarop Frederic eerlijk en duidelijk reageert. Ook indien iets niet mogelijk is.De kwaliteit van de producten zijn tot hiertoe steeds volgens onze verwachtingen alsook de, naar ons gevoel, eerlijke prijs. Graag werken we in toekomst weer samen indien we nog zulk een projecten hebben.
Zaakvoerder
De samenwerking met Mediartes heb ik steeds als zeer aangenaam en gemoedelijk ervaren.Over de bestelde producten ben ik uitermate tevreden.De levering verliep steeds correct en stipt.
Advocaat
MJK Consult nv heeft de voorbije 6 jaar zeer gericht samengewerkt met Mediartes voor de productie en het onderhoud van haar websites.Mede door de zorgvuldige ontwikkeling hebben de websites vanaf het begin een zeer hoge ranking (nr 1 posities) bij Google gekregen en dat heeft Mediartes jarenlang zo kunnen houden. Dat was voor MJK dé sleutel tot het succes dat we hebben behaald met ons CD, CD-ROM en DVD productaanbod en later ook met de USB business.Van onze klanten hebben we ook niets dan lof gekregen voor de zeer uitgebreide technische en grafische informatie die op onze websites te vinden zijn, gekoppeld aan een vlotte en overzichtelijke navigatie.
Zaakvoerder