Wettelijke bepalingen

Algemene wettelijke bepalingen

Mediartes.be (“Mediartes”) behoudt zich het recht deze algemene wettelijke bepalingen en de inhoud van haar website ten alle tijde te wijzigen zonder voorafgaande waarschuwing hierover. Door deze website te gebruiken verklaart u zich akkoord met deze bepalingen, richtlijnen en algemene verkoopsvoorwaarden.

Mediartes.be kan op elk moment zijn wettelijke bepalingen en algemene voorwaarden herzien. Gezien u door het gebruik van deze website gebonden bent aan de bepalingen en voorwaarden is het raadzaam geregeld deze bepalingen en voorwaarden te raadplegen.

Beperking aansprakelijkheid

De materialen, prijzen, diensten en andere informatie op deze website wordt aangeboden “zoals ze zijn ” zonder enige garantie op correctheid, geldigheid, geschiktheid voor bepaalde doelen of inbreuken op intellectuele eigendom. Sommige afbeeldingen en foto’s op deze website zijn enkel illustratief en wijken af van de producten uit onze productcatalogus. We behouden ons evenwel het recht om technische of esthetische verbeteringen aan te brengen in onze productlijn zonder voorgaande verwitting. Mediartes.be kan onder geen enkele omstandigheid verantwoordelijk worden geacht voor schade, gegevensverlies, winstverlies of zakelijke onderbrekingen die kunnen voortvloeien uit het gebruik van deze website, de digitale gegevens die in de vorm van hulpbestanden en software in verschillende bestandsformaten worden aangeboden of uit websites die gelinkt zijn aan deze website.

Auteursrechten teksten

Mediartes.be verbiedt het gedeeltelijk of volledig hergebruik van de teksten die op deze website zijn gepubliceerd, zowel voor gebruik in traditionele offline media als voor digiale media.

Copyrights foto’s &afbeeldingen

© copyright 2014 Mediartes. Alle rechten voorbehouden

Hyperlinks

Als u links wenst te publiceren naar onze website(s) dan verzoeken we u om ons hierover aan te schrijven via ons contactformulier. Onderstaande richtlijnen dienen op zijn minst gerespecteerd te worden:

  • U mag op geen enkele wijze een misleidende of verkeerde voorstelling geven van uw relatie met Mediartes.be
  • U mag op geen enkele wijze een misleidende of verkeerde voorstelling geven van de producten of diensten die door Mediartes.be worden aangeboden
  • De site(s) van waarop u de link(s) naar één of meerdere van de websites van Mediartes.be plaatst mogen geen inhoud bevatten die als wansmakelijk, beledigend of controversieel beschouwd kunnen worden en mogen enkel inhoud bevatten die geschikt is voor alle mogelijk leeftijdscategorieën.

Links naar externe websites

De links naar externe websites die u op onze websites kan vinden dienen enkel om u hulpvolle informatie te verschaffen over producten of diensten verwant met onze producten en diensten. Wij bieden geen garantie over de correctheid van de informatie die u op deze websites terugvindt. Mediartes kan dan ook niet verantwoordelijk worden gesteld voor foutieve informatie, schadelijke producten en diensten die worden aangeboden via deze externe websites. Indien u beslist deze externe web sites te bezoeken dan gebeurt dit volledig op eigen verantwoordelijkheid.

 

Onze klanten aan het woord

Enkele getuigenissen van klanten over hoe zij hun samenwerking met ons hebben ervaren.

Het Umicore Solar Team heeft net zoals een bedrijf een duidelijk herkenbaar gezicht nodig. Via een huisstijl die weerspiegeld wordt in al je publicaties moet je opvallen en tegelijk professioneel overkomen. Deze eis bracht ons tot een samenwerking met Mediartes. Creativiteit sluit bij hen professionaliteit niet uit.Aanvankelijk zocht Umicore Solar Team enkel naar een nieuwe website. Deze vraag werd beantwoord met groot enthousiasme. Dit leidde uiteindelijk tot een volledig nieuwe huisstijl met ontwerp van business cards, brochures, briefpapier, logo's en zelfs het ontwerpen van t-shirts. Een volledig totaalpakket.De samenwerking met Mediartes was steeds zeer aangenaam. De toewijding en inzet voor het project waren altijd voelbaar. Er werd geduldig tijd genomen voor samenwerking en feedbackmomenten. Dankzij Mediartes wordt het Umicore Solar Team nu in een oogopslag herkend. 
Business and Public Relations
Wij hebben bij Mediartes reeds enkele bestellingen gedaan waaronder muurstickers en canvassen.De open communicatie en dienstverlening zijn mij zeer goed bevallen. Je kan eender welk project of idee voorleggen waarop Frederic eerlijk en duidelijk reageert. Ook indien iets niet mogelijk is.De kwaliteit van de producten zijn tot hiertoe steeds volgens onze verwachtingen alsook de, naar ons gevoel, eerlijke prijs. Graag werken we in toekomst weer samen indien we nog zulk een projecten hebben.
Zaakvoerder
De samenwerking met Mediartes heb ik steeds als zeer aangenaam en gemoedelijk ervaren.Over de bestelde producten ben ik uitermate tevreden.De levering verliep steeds correct en stipt.
Advocaat
MJK Consult nv heeft de voorbije 6 jaar zeer gericht samengewerkt met Mediartes voor de productie en het onderhoud van haar websites.Mede door de zorgvuldige ontwikkeling hebben de websites vanaf het begin een zeer hoge ranking (nr 1 posities) bij Google gekregen en dat heeft Mediartes jarenlang zo kunnen houden. Dat was voor MJK dé sleutel tot het succes dat we hebben behaald met ons CD, CD-ROM en DVD productaanbod en later ook met de USB business.Van onze klanten hebben we ook niets dan lof gekregen voor de zeer uitgebreide technische en grafische informatie die op onze websites te vinden zijn, gekoppeld aan een vlotte en overzichtelijke navigatie.
Zaakvoerder

100% tevredenheidsgarantie

Wanneer je de grafische vormgeving van jouw project aan ons toevertrouwt, dan werken wij op een creatieve, professionele en klantgerichte manier grafische concepten uit tot je volledig tevreden bent met het resultaat. Indien onze grafische voorstellen jou niet volledig bevallen, dan zorgen we voor de nodige revisies en werken we nieuwe voorstellen uit tot je 100% tevreden bent met het resultaat.

Onze 100% tevredenheidsgarantie geldt eveneens voor de grafische vormgeving van jouw huisstijl, website, usb sticks en divers drukwerk zoals visitekaartjes, brochures, vouchers, flyers, verpakkingen en wenskaarten.

Offerte aanvragen